Nabeschouwing Bologna - Empoli (0-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Bologna het zondag 6 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Empoli (0-0)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Bologna en Empoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Bologna dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Bologna, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Francesco Cosso niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Bologna - Empoli 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Bologna Gele kaart voor J. Schouten Bologna
31' Gele kaart Empoli Gele kaart voor K. Asllani Empoli
40' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Bandinelli Empoli
40' Gele kaart Bologna Gele kaart voor L. De Silvestri Bologna
59' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Parisi Empoli
61' Wissel Empoli Wissel V. Verre voor L. Henderson Empoli
61' Wissel Empoli Wissel M. Benassi voor F. Bandinelli Empoli
69' Wissel Bologna Wissel M. Barrow voor R. Soriano Bologna
69' Wissel Bologna Wissel D. Kasius voor L. De Silvestri Bologna
70' Wissel Empoli Wissel F. Di Francesco voor N. Bajrami Empoli
70' Wissel Empoli Wissel L. Cacace voor F. Parisi Empoli
79' Wissel Bologna Wissel N. Sansone voor R. Orsolini Bologna
79' Wissel Bologna Wissel M. Aebischer voor M. Svanberg Bologna
87' Wissel Bologna Wissel M. Dijks voor E. Vignato Bologna
87' Wissel Empoli Wissel A. La Mantia voor A. Pinamonti Empoli
90' Gele kaart Empoli Gele kaart voor L. Cacace Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Empoli
Opstellingen Bologna - Empoli
De opstellingen van Bologna en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Siniša Mihajlović
Formatie 4-3-2-1
Coach Aurelio Andreazzoli
Voorbeschouwing Bologna - Empoli

Bologna en Empoli treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Cosso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Empoli in de Serie A vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Empoli favoriet. 4 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bologna. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bologna 1
Winst Empoli 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 13e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.