Nabeschouwing Genoa - Lazio (1-4) || Serie A 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 12:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Genoa het zondag 10 april 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Lazio (1-4)

Het Serie A duel tussen Genoa en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 1-4 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door A. Marusic, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Lazio vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Immobile op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Lazio, waarmee C. Immobile zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 68 minuten was het Patric die de bal in eigen doel werkte, waardoor Genoa op 1-3 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 76e minuut wist C. Immobile namens Lazio de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Manganiello en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Lazio.

LIVE Genoa - Lazio 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Lazio Doelpunt A. Marusic met assist van Lucas Leiva Lazio 0-1
37' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
46' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van M. Lazzari Lazio 0-2
46' Wissel Genoa Wissel C. Ekuban voor M. Portanova Genoa
54' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor Lucas Leiva Lazio
63' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile Lazio 0-3
65' Wissel Genoa Wissel D. Criscito voor J. Vasquez Genoa
65' Wissel Genoa Wissel K. Yeboah voor F. Melegoni Genoa
68' Eigen doelpunt Genoa Eigen doelpunt Patric Genoa 1-3
72' Wissel Lazio Wissel T. Basic voor L. Alberto Lazio
72' Wissel Lazio Wissel Pedro voor M. Zaccagni Lazio
74' Wissel Genoa Wissel M. Frendrup voor M. Badelj Genoa
76' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van Pedro Lazio 1-4
82' Wissel Genoa Wissel A. Gudmundsson voor N. Amiri Genoa
83' Wissel Lazio Wissel E. Hysaj voor M. Lazzari Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Lazio
Opstellingen Genoa - Lazio
De opstellingen van Genoa en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Lazio

Genoa en Lazio treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Lazio in de Serie A vond plaats op 17 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 13 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Genoa. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Genoa 11
Winst Lazio 13
Gelijkspel 5
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 18e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 6e plaats.