Nabeschouwing Genoa - Venezia (0-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Genoa het zondag 31 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Venezia (0-0)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Genoa en Venezia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Genoa dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Genoa, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Maurizio Mariani niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Genoa - Venezia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Venezia Gele kaart voor P. Mazzocchi Venezia
37' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Biraschi Genoa
43' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Caldara Venezia
46' Wissel Venezia Wissel T. Ebuehi voor P. Mazzocchi Venezia
46' Wissel Genoa Wissel F. Caicedo voor G. Pandev Genoa
56' Wissel Genoa Wissel C. Ekuban voor M. Destro Genoa
64' Wissel Genoa Wissel Y. Kallon voor S. Sturaro Genoa
64' Wissel Genoa Wissel A. Toure voor P. Galdames Genoa
67' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Aramu Venezia
69' Wissel Venezia Wissel S. Kiyine voor D. Crnigoj Venezia
77' Wissel Venezia Wissel D. Peretz voor M. Aramu Venezia
84' Wissel Venezia Wissel C. Molinaro voor R. Haps Venezia
84' Wissel Venezia Wissel F. Forte voor T. Henry Venezia
85' Wissel Genoa Wissel A. Buksa voor C. Ekuban Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Venezia
Opstellingen Genoa - Venezia
De opstellingen van Genoa en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Venezia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Paolo Zanetti
Voorbeschouwing Genoa - Venezia

Genoa en Venezia treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genoa en Venezia elkaar treffen in de Serie A.

Winst Genoa 0
Winst Venezia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 18e positie staat, terwijl we Venezia terugvinden op de 16e plaats.