Nabeschouwing Hellas Verona - Genoa (1-0) || Serie A 2021/2022

Maandag 4 april 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Hellas Verona het maandag 4 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Genoa (1-0)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Hellas Verona kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van G. Simeone. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Hellas Verona.

LIVE Hellas Verona - Genoa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Sturaro Genoa
5' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Simeone met assist van D. Bessa Hellas Verona 1-0
36' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor F. Ceccherini Hellas Verona
38' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Tameze Hellas Verona
45' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Gudmundsson Genoa
46' Wissel Genoa Wissel P. Galdames voor S. Sturaro Genoa
46' Wissel Genoa Wissel K. Yeboah voor A. Gudmundsson Genoa
63' Wissel Genoa Wissel N. Amiri voor M. Portanova Genoa
63' Wissel Genoa Wissel R. Piccoli voor M. Destro Genoa
65' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Bessa Hellas Verona
69' Wissel Hellas Verona Wissel F. Depaoli voor D. Lazovic Hellas Verona
69' Wissel Hellas Verona Wissel M. Hongla voor D. Bessa Hellas Verona
72' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor N. Casale Hellas Verona
76' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Hefti Genoa
78' Wissel Genoa Wissel C. Ekuban voor F. Melegoni Genoa
79' Wissel Hellas Verona Wissel B. Sutalo voor D. Faraoni Hellas Verona
90' Wissel Hellas Verona Wissel G. Frabotta voor G. Caprari Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Genoa
Opstellingen Hellas Verona - Genoa
De opstellingen van Hellas Verona en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Genoa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.