Nabeschouwing Juventus - Bologna (1-1) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 16 april 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Juventus het zaterdag 16 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Bologna (1-1)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Juventus en Bologna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door M. Arnautovic, waarmee Bologna met 0-1 de leiding nam. In de 84e minuut moest A. Soumaoro van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Juan Luca Sacchi een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Bologna verder met een speler minder. In de 84e minuut kreeg G. Medel van Bologna voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Bologna de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde D. Vlahovic de gelijkmaker voor Juventus in de 95e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Juventus - Bologna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Theate Bologna
18' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Svanberg Bologna
31' Gele kaart Juventus Gele kaart voor J. Cuadrado Juventus
41' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Arnautovic Bologna
52' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Arnautovic met assist van R. Soriano Bologna 0-1
59' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor P. Dybala Juventus
59' Wissel Juventus Wissel L. Bonucci voor M. de Ligt Juventus
59' Wissel Juventus Wissel D. Zakaria voor L. Pellegrini Juventus
65' Wissel Bologna Wissel M. Barrow voor M. Arnautovic Bologna
74' Wissel Bologna Wissel M. Aebischer voor M. Svanberg Bologna
74' Wissel Bologna Wissel D. Kasius voor R. Soriano Bologna
74' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor G. Chiellini Juventus
84' Rode kaart Bologna Rode kaart voor A. Soumaoro Bologna
84' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Medel Bologna
84' Tweede gele kaart Bologna Tweede gele kaart voor G. Medel Bologna
86' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor M. De Sciglio Juventus
87' Wissel Bologna Wissel K. Bonifazi voor R. Orsolini Bologna
87' Wissel Bologna Wissel N. Dominguez voor D. Kasius Bologna
95' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Vlahovic Juventus 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Bologna
Opstellingen Juventus - Bologna
De opstellingen van Juventus en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bologna zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Bologna

Juventus en Bologna treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Bologna in de Serie A vond plaats op 18 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 19
Winst Bologna 1
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 4e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 13e plaats.