Nabeschouwing Juventus - Spezia (1-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Juventus het zondag 6 maart 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Spezia (1-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 1-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Morata, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Juventus.

LIVE Juventus - Spezia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Morata met assist van M. Locatelli Juventus 1-0
54' Gele kaart Spezia Gele kaart voor M. Erlic Spezia
57' Gele kaart Juventus Gele kaart voor D. Vlahovic Juventus
59' Gele kaart Spezia Gele kaart voor T. Motta Spezia
61' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Pellegrini Juventus
63' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor L. Pellegrini Juventus
68' Gele kaart Juventus Gele kaart voor F. Bernardeschi Juventus
76' Wissel Spezia Wissel V. Kovalenko voor R. Manaj Spezia
76' Wissel Spezia Wissel M. Bourabia voor G. Maggiore Spezia
85' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor D. Vlahovic Juventus
94' Gele kaart Spezia Gele kaart voor M. Bourabia Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Spezia
Opstellingen Juventus - Spezia
De opstellingen van Juventus en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Spezia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Thiago Motta
Voorbeschouwing Juventus - Spezia

Juventus en Spezia treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Spezia in de Serie A vond plaats op 22 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Spezia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 3
Winst Spezia 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 4e positie staat, terwijl we Spezia terugvinden op de 16e plaats.