Nabeschouwing Napoli - Spezia (0-1) || Serie A 2021/2022

Woensdag 22 december 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Napoli het woensdag 22 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona (Napoli) in Napoli.

Via de Napoli - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Spezia (0-1)

Het Serie A duel tussen Napoli en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Luca Massimi geëindigd in een 0-1 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Jesus zette Spezia op een 0-1 voorsprong in de 37e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Spezia.

LIVE Napoli - Spezia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Spezia Gele kaart voor G. Maggiore Spezia
37' Eigen doelpunt Spezia Eigen doelpunt J. Jesus Spezia 0-1
47' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rui Napoli
46' Wissel Napoli Wissel A. Petagna voor D. Mertens Napoli
48' Gele kaart Spezia Gele kaart voor J. Kiwior Spezia
51' Gele kaart Spezia Gele kaart voor R. Manaj Spezia
69' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor P. Zielinski Napoli
75' Gele kaart Napoli Gele kaart voor A. Petagna Napoli
78' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor S. Lobotka Napoli
86' Wissel Napoli Wissel D. Demme voor M. Politano Napoli
86' Wissel Napoli Wissel F. Ghoulam voor M. Rui Napoli
94' Wissel Spezia Wissel E. Colley voor K. Agudelo Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Spezia
Opstellingen Napoli - Spezia
De opstellingen van Napoli en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Spezia zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Thiago Motta
Voorbeschouwing Napoli - Spezia

Napoli en Spezia treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Spezia in de Serie A vond plaats op 8 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Napoli als Spezia wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Napoli 1
Winst Spezia 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we Spezia terugvinden op de 17e plaats.