Nabeschouwing Napoli - Torino (1-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 17 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Napoli het zondag 17 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona (Napoli) in Napoli.

Via de Napoli - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Torino (1-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Torino is onder leiding van scheidsrechter Juan Luca Sacchi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg L. Insigne van Napoli via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 81 minuten was het V. Osimhen die Napoli op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Luca Sacchi, waardoor Napoli de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Napoli - Torino 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Torino Wissel B. L. Kone voor R. Mandragora Torino
27' Penalty gemist Napoli Penalty gemist L. Insigne Napoli
37' Gele kaart Torino Gele kaart voor R. Rodriguez Torino
55' Gele kaart Torino Gele kaart voor K. Linetty Torino
57' VAR: Afgekeurd doelpunt G. Di Lorenzo Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel G. Di Lorenzo Napoli
59' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor M. Politano Napoli
67' Wissel Torino Wissel A. Buongiorno voor R. Rodriguez Torino
67' Wissel Torino Wissel T. Pobega voor K. Linetty Torino
67' Wissel Torino Wissel A. Belotti voor A. Sanabria Torino
71' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor P. Zielinski Napoli
71' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor L. Insigne Napoli
75' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Pobega Torino
79' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
81' Doelpunt Napoli Doelpunt V. Osimhen met assist van E. Elmas Napoli 1-0
85' Gele kaart Napoli Gele kaart voor A. Z. Anguissa Napoli
89' Wissel Napoli Wissel J. Jesus voor H. Lozano Napoli
89' Wissel Torino Wissel M. Warming voor B. L. Kone Torino
97' Gele kaart Torino Gele kaart voor V. Milinkovic-Savic Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Torino
Opstellingen Napoli - Torino
De opstellingen van Napoli en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Torino

Napoli en Torino treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Torino in de Serie A vond plaats op 26 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Torino slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Napoli 12
Winst Torino 4
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 12e plaats.