Nabeschouwing Salernitana - Atalanta (0-1) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Salernitana het zaterdag 18 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Atalanta (0-1)

Het Serie A duel tussen Salernitana en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 0-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door D. Zapata, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Atalanta uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Salernitana - Atalanta 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Maehle Atalanta
38' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Toloi Atalanta
45' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Demiral Atalanta
45' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor M. Djuric Salernitana
46' Wissel Atalanta Wissel B. Djimsiti voor M. Demiral Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel T. Koopmeiners voor M. Pasalic Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel J. Ilicic voor A. Miranchuk Atalanta
46' Wissel Salernitana Wissel J. Obi voor F. Ribery Salernitana
56' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Malinovsky Atalanta
58' Wissel Atalanta Wissel D. Zappacosta voor R. Malinovsky Atalanta
60' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor L. Ranieri Salernitana
61' Wissel Salernitana Wissel P. Jaroszynski voor L. Ranieri Salernitana
61' Wissel Salernitana Wissel F. Bonazzoli voor C. Gondo Salernitana
68' Wissel Salernitana Wissel L. Bogdan voor R. Gagliolo Salernitana
73' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor J. Obi Salernitana
74' Wissel Salernitana Wissel Simy voor M. Djuric Salernitana
75' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van J. Ilicic Atalanta 0-1
86' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor P. Jaroszynski Salernitana
91' Wissel Atalanta Wissel G. Pezzella voor R. Gosens Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Atalanta
Opstellingen Salernitana - Atalanta
De opstellingen van Salernitana en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Salernitana - Atalanta

Salernitana en Atalanta treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salernitana en Atalanta elkaar treffen in de Serie A.

Winst Salernitana 0
Winst Atalanta 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 20e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 10e plaats.