Nabeschouwing Salernitana - Napoli (0-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Salernitana het zondag 31 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Napoli (0-1)

Het Serie A duel tussen Salernitana en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 0-1 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door P. Zielinski, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. In de 70e minuut moest G. Kastanos van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Michael Fabbri een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Salernitana verder met een speler minder. In de 77e minuut moest Napoli verder met een man minder nadat K. Koulibaly een rode kaart had gekregen. Het lukte Salernitana in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Napoli uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Salernitana - Napoli 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Napoli Gele kaart voor A. Z. Anguissa Napoli
60' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor H. Lozano Napoli
60' Wissel Napoli Wissel A. Petagna voor D. Mertens Napoli
61' Doelpunt Napoli Doelpunt P. Zielinski Napoli 0-1
64' Wissel Salernitana Wissel Simy voor C. Gondo Salernitana
70' Rode kaart Salernitana Rode kaart voor G. Kastanos Salernitana
71' Wissel Salernitana Wissel J. Obi voor F. Bonazzoli Salernitana
74' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rui Napoli
77' Rode kaart Napoli Rode kaart voor K. Koulibaly Napoli
80' Wissel Napoli Wissel J. Jesus voor M. Politano Napoli
88' Wissel Salernitana Wissel M. Djuric voor A. Schiavone Salernitana
88' Wissel Salernitana Wissel R. Gagliolo voor L. Ranieri Salernitana
95' Wissel Napoli Wissel A. Zanoli voor P. Zielinski Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Napoli
Opstellingen Salernitana - Napoli
De opstellingen van Salernitana en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Stefano Colantuono
Voorbeschouwing Salernitana - Napoli

Salernitana en Napoli treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salernitana en Napoli elkaar treffen in de Serie A.

Winst Salernitana 0
Winst Napoli 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 19e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 1e plaats.