Nabeschouwing Sassuolo - Salernitana (1-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 26 september 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Sassuolo het zondag 26 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Salernitana (1-0)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Salernitana is onder leiding van scheidsrechter Antonio Giua geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door D. Berardi, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sassuolo dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sassuolo uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sassuolo - Salernitana 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Lopez Sassuolo
30' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor L. Ranieri Salernitana
31' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. M. Ferrari Sassuolo
36' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor C. Gondo Salernitana
54' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi met assist van J. Boga Sassuolo 1-0
64' Wissel Salernitana Wissel F. Bonazzoli voor C. Gondo Salernitana
64' Wissel Salernitana Wissel Simy voor M. Djuric Salernitana
64' Wissel Salernitana Wissel J. Obi voor F. Di Tacchio Salernitana
70' Wissel Sassuolo Wissel G. Scamacca voor G. Raspadori Sassuolo
70' Wissel Sassuolo Wissel H. J. Traore voor J. Boga Sassuolo
74' Wissel Salernitana Wissel P. Jaroszynski voor L. Ranieri Salernitana
81' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor D. Frattesi Sassuolo
81' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor D. Berardi Sassuolo
83' Wissel Salernitana Wissel N. Zortea voor N. Gyomber Salernitana
87' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Scamacca Sassuolo
90' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Bonazzoli Salernitana
90' Wissel Sassuolo Wissel G. Kyriakopoulos voor F. Djuricic Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Salernitana
Opstellingen Sassuolo - Salernitana
De opstellingen van Sassuolo en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Salernitana zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Fabrizio Castori
Voorbeschouwing Sassuolo - Salernitana

Sassuolo en Salernitana treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Salernitana elkaar treffen in de Serie A.

Winst Sassuolo 0
Winst Salernitana 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 16e positie staat, terwijl we Salernitana terugvinden op de 20e plaats.