Nabeschouwing Torino - Milan (0-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Torino het zondag 10 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Milan (0-0)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Torino en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Torino en Milan gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Doveri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Torino - Milan 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukic Torino
18' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Tomori Milan
31' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Pobega Torino
36' Gele kaart Milan Gele kaart voor P. Kalulu Milan
55' Wissel Milan Wissel J. Messias voor B. Diaz Milan
61' Gele kaart Torino Gele kaart voor I. Juric Torino
63' Wissel Torino Wissel A. Izzo voor D. Zima Torino
63' Wissel Torino Wissel O. Aina voor W. Singo Torino
76' Wissel Torino Wissel P. Pellegri voor A. Belotti Torino
82' Wissel Milan Wissel R. Krunic voor S. Tonali Milan
84' Wissel Torino Wissel D. Seck voor T. Pobega Torino
84' Wissel Torino Wissel A. Buongiorno voor M. Vojvoda Torino
87' Wissel Milan Wissel M. Gabbia voor F. Tomori Milan
98' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Pioli Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Milan
Opstellingen Torino - Milan
De opstellingen van Torino en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Milan

Torino en Milan treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Milan in de Serie A vond plaats op 26 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 12 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Torino. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 2
Winst Milan 12
Gelijkspel 11
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 11e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 1e plaats.