Nabeschouwing Venezia - Fiorentina (1-0) || Serie A 2021/2022

Maandag 18 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Venezia het maandag 18 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Fiorentina (1-0)

Het Serie A duel tussen Venezia en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Luca Massimi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Venezia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door M. Aramu, waarmee Venezia met 1-0 de leiding nam. In de 77e minuut kreeg R. Sottil van Fiorentina voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fiorentina de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Venezia.

LIVE Venezia - Fiorentina 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor S. Amrabat Fiorentina
28' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor A. Odriozola Fiorentina
36' Doelpunt Venezia Doelpunt M. Aramu met assist van T. Henry Venezia 1-0
46' Wissel Fiorentina Wissel M. Benassi voor A. Odriozola Fiorentina
50' Wissel Venezia Wissel D. Okereke voor D. Johnsen Venezia
56' Wissel Fiorentina Wissel L. Torreira voor S. Amrabat Fiorentina
56' Wissel Fiorentina Wissel N. Gonzalez voor J. Callejon Fiorentina
61' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Benassi Fiorentina
63' Gele kaart Venezia Gele kaart voor P. Ceccaroni Venezia
65' Wissel Venezia Wissel D. Crnigoj voor A. Vacca Venezia
69' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor R. Sottil Fiorentina
71' Gele kaart Venezia Gele kaart voor E. Ampadu Venezia
75' Wissel Fiorentina Wissel Y. Maleh voor G. Bonaventura Fiorentina
77' Tweede gele kaart Fiorentina Tweede gele kaart voor R. Sottil Fiorentina
82' Wissel Fiorentina Wissel E. Pulgar voor A. Duncan Fiorentina
87' Wissel Venezia Wissel D. Heymans voor T. Henry Venezia
87' Wissel Venezia Wissel M. Caldara voor M. Aramu Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Fiorentina
Opstellingen Venezia - Fiorentina
De opstellingen van Venezia en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Paolo Zanetti
Voorbeschouwing Venezia - Fiorentina

Venezia en Fiorentina treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Venezia en Fiorentina elkaar treffen in de Serie A.

Winst Venezia 0
Winst Fiorentina 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Venezia op een 19e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 8e plaats.