Nabeschouwing Venezia - Hellas Verona (3-4) || Serie A 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Venezia het zondag 5 december 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Hellas Verona (3-4)

Het Serie A duel tussen Venezia en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Prontera geëindigd in een 3-4 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door P. Ceccaroni, waarmee Venezia met 1-0 de leiding nam. Venezia vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Crnigoj op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van Venezia, waarmee T. Henry zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 52 minuten was het T. Henry die de bal in eigen doel werkte, waardoor Hellas Verona op 3-1 kwam te staan. In de 63e minuut werd P. Ceccaroni van Venezia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Hellas Verona met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 65e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Hellas Verona speler G. Caprari. In de 67e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was G. Simeone die de score op 3-3 zette en daarmee Hellas Verona weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door G. Simeone van Hellas Verona die daarmee in de 85e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alessandro Prontera en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van Hellas Verona.

LIVE Venezia - Hellas Verona 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Venezia Wissel D. Johnsen voor D. Okereke Venezia
12' Doelpunt Venezia Doelpunt P. Ceccaroni met assist van T. Henry Venezia 1-0
19' Doelpunt Venezia Doelpunt D. Crnigoj met assist van D. Johnsen Venezia 2-0
28' Doelpunt Venezia Doelpunt T. Henry Venezia 3-0
30' Wissel Hellas Verona Wissel G. Magnani voor N. Casale Hellas Verona
45' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor G. Magnani Hellas Verona
52' Eigen doelpunt Hellas Verona Eigen doelpunt T. Henry Hellas Verona 3-1
57' Wissel Hellas Verona Wissel K. Lasagna voor M. Veloso Hellas Verona
63' Rode kaart Venezia Rode kaart voor P. Ceccaroni Venezia
65' Penalty Hellas Verona Penalty G. Caprari Hellas Verona 3-2
66' Wissel Venezia Wissel M. Svoboda voor M. Aramu Venezia
66' Wissel Venezia Wissel G. Busio voor P. Mazzocchi Venezia
66' Wissel Venezia Wissel T. Ebuehi voor S. Kiyine Venezia
67' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Simeone met assist van D. Faraoni Hellas Verona 3-3
73' Gele kaart Venezia Gele kaart voor A. Vacca Venezia
75' Wissel Venezia Wissel T. Tessmann voor A. Vacca Venezia
79' Wissel Hellas Verona Wissel D. Bessa voor I. Ilic Hellas Verona
85' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Simeone met assist van K. Lasagna Hellas Verona 3-4
87' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor G. Simeone Hellas Verona
95' Gele kaart Venezia Gele kaart voor T. Henry Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Hellas Verona
Opstellingen Venezia - Hellas Verona
De opstellingen van Venezia en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Igor Tudor
Voorbeschouwing Venezia - Hellas Verona

Venezia en Hellas Verona treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Prontera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Venezia en Hellas Verona elkaar treffen in de Serie A.

Winst Venezia 0
Winst Hellas Verona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Venezia op een 16e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 10e plaats.