Nabeschouwing Klaipėdos FM U19 - AZ U19 (0-2) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 25 oktober 2023 - 17:30 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Klaipėdos FM U19 het woensdag 25 oktober 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen AZ U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Klaipėdos m. centrinis stadionas in Klaipėda.

Via de Klaipėdos FM U19 - AZ U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Klaipėdos FM U19 - AZ U19 (0-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Klaipėdos FM U19 en AZ U19 is onder leiding van scheidsrechter Andreas Argyrou geëindigd in een 0-2 overwinning voor AZ U19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door W. Bouziane, waarmee AZ U19 met 0-1 de leiding nam. AZ U19 vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Smits op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor AZ U19.

LIVE Klaipėdos FM U19 - AZ U19 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Klaipėdos FM U19 - AZ U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt AZ U19 Doelpunt W. Bouziane AZ U19 0-1
28' Gele kaart Klaipėdos FM U19 Gele kaart voor Arnas Kurakinas Klaipėdos FM U19
46' Wissel Klaipėdos FM U19 Wissel Edgaras Bierontas voor Liutauras Tarasovas Klaipėdos FM U19
46' Wissel AZ U19 Wissel Ilias Splinter voor L. Lenssen AZ U19
62' Wissel AZ U19 Wissel Gabriel Jongens voor Y. van den Ban AZ U19
62' Wissel AZ U19 Wissel Adam Ait Ali Oulhaj voor W. Bouziane AZ U19
63' Wissel AZ U19 Wissel W. Olofsson voor Joeri Oud AZ U19
68' Wissel Klaipėdos FM U19 Wissel Jokūbas Jančauskas voor Danila Bondarev Klaipėdos FM U19
69' Wissel Klaipėdos FM U19 Wissel Natas Genutis voor Benas Vasiliauskas Klaipėdos FM U19
72' Gele kaart Klaipėdos FM U19 Gele kaart voor Natas Genutis Klaipėdos FM U19
73' Doelpunt AZ U19 Doelpunt A. Smits AZ U19 0-2
80' Wissel AZ U19 Wissel Rio Robbemond voor A. Smits AZ U19
83' Wissel Klaipėdos FM U19 Wissel Simonas Zabitis voor Nikita Bondarev Klaipėdos FM U19
89' Wissel Klaipėdos FM U19 Wissel Herkus Vaitkus voor Emilijus Jermolajev Klaipėdos FM U19
Video hoogtepunten en samenvatting Klaipėdos FM U19 - AZ U19
Opstellingen Klaipėdos FM U19 - AZ U19
De opstellingen van Klaipėdos FM U19 en AZ U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.