Nabeschouwing Lens U19 - PSV O19 (2-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 24 oktober 2023 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Lens U19 het dinsdag 24 oktober 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen PSV O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens U19 - PSV O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens U19 - PSV O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Lens U19 en PSV O19 is onder leiding van scheidsrechter Mohammad Al Emara geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lens U19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Ayanda Sishuba, waarmee Lens U19 met 1-0 de leiding nam. PSV U19 kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Tai Abed, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut moest PSV U19 verder met een man minder nadat Emmanuel van de Blaak een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Anthony Bermont namens Lens U19 in de 85e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette. In de 91e minuut werd Eus Waayers van PSV U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lens U19 met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mohammad Al Emara, waardoor Lens U19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lens U19 - PSV O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens U19 - PSV O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Lens U19 Doelpunt Ayanda Sishuba met assist van Oscar Lenne Lens U19 1-0
30' Doelpunt PSV U19 Doelpunt Tai Abed met assist van Tygo Land PSV U19 1-1
58' Wissel Lens U19 Wissel Anthony Bermont voor Nolan Hamidou Bonte Lens U19
58' Wissel Lens U19 Wissel Rayan Fofana voor Yannick Sidibé Lens U19
64' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor Wessel Kuhn PSV U19
67' Gele kaart Lens U19 Gele kaart voor Pierre Ismaelo Ganiou Lens U19
72' Wissel Lens U19 Wissel Ismaël Patrick Tahar Aouad voor Ayanda Sishuba Lens U19
75' Wissel PSV U19 Wissel Eus Waayers voor Bram Rovers PSV U19
81' Rode kaart PSV U19 Rode kaart voor Emmanuel van de Blaak PSV U19
83' Wissel PSV U19 Wissel Fabio Kluit voor Tai Abed PSV U19
83' Wissel PSV U19 Wissel Sven van der Plas voor Tygo Land PSV U19
85' Doelpunt Lens U19 Doelpunt Anthony Bermont met assist van Rayan Fofana Lens U19 2-1
88' Wissel PSV U19 Wissel Robin van Duiven voor Joel van den Berg PSV U19
88' Wissel PSV U19 Wissel Elvic Mukena Muleka Jager voor Emir Bars PSV U19
89' Wissel Lens U19 Wissel Ryan George voor Keny Mbala Lens U19
96' Gele kaart Lens U19 Gele kaart voor Anthony Bermont Lens U19
97' Gele kaart Lens U19 Gele kaart voor Fodé Sylla Lens U19
91' Rode kaart PSV U19 Rode kaart voor Eus Waayers PSV U19
Video hoogtepunten en samenvatting Lens U19 - PSV O19
Opstellingen Lens U19 - PSV O19

Voorbeschouwing Lens U19 - PSV O19

Lens U19 en PSV O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mohammad Al Emara en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lens U19 en PSV O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Lens U19 0
Winst PSV O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens U19 op een 1e positie staat, terwijl we PSV O19 terugvinden op de 2e plaats.