Nabeschouwing Nantes U19 - Lech Poznan O19 (0-0) (3-2 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 25 oktober 2023 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Nantes U19 het woensdag 25 oktober 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lech Poznan O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Marcel-Saupin in Nantes.

Via de Nantes U19 - Lech Poznan O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes U19 - Lech Poznan O19 (0-0) (3-2 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Nantes U19 en Lech Poznan O19 is onder leiding van scheidsrechter Jamie Robinson geëindigd in een overwinning voor Nantes U19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Nantes U19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-2 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Nantes U19 - Lech Poznan O19
LIVE Nantes U19 - Lech Poznan O19 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes U19 - Lech Poznan O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Nantes U19 Wissel Bahereba Guirassy voor Sankoumba Toure Nantes U19
28' Gele kaart Lech Poznan U19 Gele kaart voor Igor Kornobis Lech Poznan U19 0-0
45' Gele kaart Nantes U19 Gele kaart voor Timothé David Nantes U19
55' Wissel Lech Poznan U19 Wissel Dawid Ławniczak voor Aleksander Nadolski Lech Poznan U19
56' Wissel Lech Poznan U19 Wissel Bartlomiej Juszczyk voor Kornel Lisman Lech Poznan U19
69' Gele kaart Lech Poznan U19 Gele kaart voor Ksawery Krzysztof Kukułka Lech Poznan U19
71' Wissel Nantes U19 Wissel Brayan Nzita Bengo voor Exaucé Mafoumbi Nantes U19
74' Gele kaart Lech Poznan U19 Gele kaart voor Jan Niedzielski Lech Poznan U19
74' Wissel Lech Poznan U19 Wissel Patryk Olejnik voor Maksym Pietrzak Lech Poznan U19
87' Wissel Lech Poznan U19 Wissel Szymon Maza voor Norbert Pacławski Lech Poznan U19
87' Wissel Lech Poznan U19 Wissel Mikołaj Tudruj voor Ksawery Krzysztof Kukułka Lech Poznan U19
96' Gele kaart Lech Poznan U19 Gele kaart voor Maksymilian Dziuba Lech Poznan U19
2' Penalty gescoord in shootout Lech Poznan U19 Penalty gescoord in shootout Patryk Olejnik Lech Poznan U19 0-1
3' Penalty gescoord in shootout Nantes U19 Penalty gescoord in shootout Dehmaine Assoumani Nantes U19 1-1
4' Penalty gescoord in shootout Lech Poznan U19 Penalty gescoord in shootout Michal Gurgul Lech Poznan U19 1-2
5' Penalty gescoord in shootout Nantes U19 Penalty gescoord in shootout Michal Gurgul Nantes U19 2-2
6' Penalty gemist in shootout Lech Poznan U19 Penalty gemist in shootout Nathan Zeze Lech Poznan U19 2-2
7' Penalty gescoord in shootout Nantes U19 Penalty gescoord in shootout Timothé David Nantes U19 3-2
8' Penalty gemist in shootout Lech Poznan U19 Penalty gemist in shootout Bartlomiej Juszczyk Lech Poznan U19 3-2
9' Penalty gescoord in shootout Nantes U19 Penalty gescoord in shootout Bastien Meupiyou Menadjou Nantes U19 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes U19 - Lech Poznan O19
Opstellingen Nantes U19 - Lech Poznan O19
De opstellingen van Nantes U19 en Lech Poznan O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Nantes U19 - Lech Poznan O19

Nantes U19 en Lech Poznan O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jamie Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nantes U19 en Lech Poznan O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 4 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.