Nabeschouwing Porto O19 - Antwerp U19 (3-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 7 november 2023 - 15:30 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Porto O19 het dinsdag 7 november 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dr. Jorge Sampaio in Pedroso.

Via de Porto O19 - Antwerp U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto O19 - Antwerp U19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Porto O19 en Antwerp U19 is onder leiding van scheidsrechter Andreas Argyrou geëindigd in een 3-1 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door G. Sousa, waarmee Porto U19 met 1-0 de leiding nam. Porto U19 vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Cande op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Porto U19, waarmee Rodrigo Mora zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 79 minuten deed Gerard Vandeplas iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Antwerp U19 werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Antwerp U19 echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Porto O19.

LIVE Porto O19 - Antwerp U19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto O19 - Antwerp U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Porto U19 Doelpunt G. Sousa met assist van Jorge Meireles Porto U19 1-0
20' Doelpunt Porto U19 Doelpunt A. Cande met assist van Ussumane Djaló Porto U19 2-0
24' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Rodrigo Mora met assist van Anhá Candé Porto U19 3-0
46' Wissel Antwerp U19 Wissel Mats Van Helden voor Jarne Lievens Antwerp U19
48' Gele kaart Antwerp U19 Gele kaart voor Nolhan Allan Courtens Mabeneyshi Antwerp U19
61' Wissel Porto U19 Wissel F. Amaral voor Ussumane Djaló Porto U19
61' Wissel Porto U19 Wissel Gil Martins voor Ussumane Djaló Porto U19
61' Wissel Porto U19 Wissel Mariano Regal voor Dinis Rodrigues Porto U19
69' Wissel Antwerp U19 Wissel Youssef Hamdaoui voor Jeff Godelaine Antwerp U19
69' Wissel Antwerp U19 Wissel Mathijs Gielkens voor Ignace Abdelhamid Antwerp U19
75' Wissel Porto U19 Wissel Tiago Andrade voor André Oliveira Porto U19
75' Wissel Porto U19 Wissel João Teixeira voor Jorge Meireles Porto U19
79' Doelpunt Antwerp U19 Doelpunt Gerard Vandeplas met assist van Mathijs Gielkens Antwerp U19 3-1
85' Wissel Antwerp U19 Wissel Lucca Darcon voor Beau De Wit Antwerp U19
Video hoogtepunten en samenvatting Porto O19 - Antwerp U19
Opstellingen Porto O19 - Antwerp U19
De opstellingen van Porto O19 en Antwerp U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Porto O19 - Antwerp U19

Porto O19 en Antwerp U19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andreas Argyrou en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto O19 en Antwerp U19 in de UEFA Youth League vond plaats op 25 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Porto O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Antwerp U19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Porto O19 1
Winst Antwerp U19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto O19 op een 2e positie staat, terwijl we Antwerp U19 terugvinden op de 4e plaats.