Nabeschouwing Rukh Vynnyky U19 - Midtjylland O19 (0-4) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 8 november 2023 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Rukh Vynnyky U19 het woensdag 8 november 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Midtjylland O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stali in Stalowa Wola.

Via de Rukh Vynnyky U19 - Midtjylland O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rukh Vynnyky U19 - Midtjylland O19 (0-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Rukh Vynnyky U19 en Midtjylland O19 is onder leiding van scheidsrechter Patrik Kolarić geëindigd in een 0-4 overwinning voor Midtjylland O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Mikel Krüger-Johnsen, waarmee Midtjylland U19 met 0-1 de leiding nam. Midtjylland U19 vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Stanley Iheanacho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Midtjylland U19 vervolgens op 0-3. Het was Stanley Iheanacho die vanaf 11 meter wist te scoren in de 71e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Midtjylland U19 in de 87e minuut, nadat Kristjansson D. F. de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Midtjylland O19.

LIVE Rukh Vynnyky U19 - Midtjylland O19 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rukh Vynnyky U19 - Midtjylland O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt Mikel Krüger-Johnsen Midtjylland U19 0-1
46' Wissel Rukh Vynnyky U19 Wissel Taras Shtokal voor Maksym Boyko Rukh Vynnyky U19
57' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt Stanley Iheanacho met assist van Mikel Johan Gogorza Krüger-Johnsen Midtjylland U19 0-2
62' Wissel Midtjylland U19 Wissel S. Johannesen voor Julius Voldby Rosenberg Hansen Midtjylland U19
62' Wissel Rukh Vynnyky U19 Wissel Nazar Kasarda voor Kostiantyn Kvas Rukh Vynnyky U19
62' Wissel Midtjylland U19 Wissel Nicolaj Tornvig Hansen voor Mathis Nørskov Kruse Konradsen Midtjylland U19
67' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor Adam Nygaard Andersen Midtjylland U19
69' Wissel Rukh Vynnyky U19 Wissel Ivan Denysov voor Serhii Panchenko Rukh Vynnyky U19
71' Penalty Midtjylland U19 Penalty Stanley Iheanacho Midtjylland U19 0-3
71' Wissel Midtjylland U19 Wissel Sander Evjen-Brostrøm voor Stanley Iheanacho Midtjylland U19
73' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor Nicolaj Hansen Midtjylland U19
76' Wissel Rukh Vynnyky U19 Wissel Nazar Bondar voor Denys Shaida Rukh Vynnyky U19
79' Wissel Midtjylland U19 Wissel Karamoko Doumbia voor Adam Nygaard Andersen Midtjylland U19
79' Gele kaart Rukh Vynnyky U19 Gele kaart voor Andriy Kitela Rukh Vynnyky U19
87' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt Kristjansson D. F. Midtjylland U19 0-4
93' Gele kaart Rukh Vynnyky U19 Gele kaart voor Nazar Kasarda Rukh Vynnyky U19
Video hoogtepunten en samenvatting Rukh Vynnyky U19 - Midtjylland O19
Opstellingen Rukh Vynnyky U19 - Midtjylland O19
De opstellingen van Rukh Vynnyky U19 en Midtjylland O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.