Nabeschouwing Torino - Genoa (1-1) (5-3 na strafschoppen) || Coppa Italia 2019/2020

Donderdag 9 januari 2020 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Torino het donderdag 9 januari 2020 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Genoa (1-1) (5-3 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Torino en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Juan Luca Sacchi geëindigd in een overwinning voor Torino. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Torino het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Favilli, waarmee Genoa met 0-1 de leiding nam. Torino kwam na 23 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. De Silvestri, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 106e minuut kreeg S. Meite van Torino voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Torino de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-3 score in het voordeel van Torino, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Torino - Genoa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Genoa Doelpunt A. Favilli met assist van F. Cassata Genoa 0-1
23' Doelpunt Torino Doelpunt L. De Silvestri met assist van A. Berenguer Torino 1-1
29' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Romero Genoa
29' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Meite Torino
53' Wissel Genoa Wissel J. El Yamiq voor C. Zapata Genoa
62' Gele kaart Genoa Gele kaart voor J. El Yamiq Genoa
65' Wissel Genoa Wissel I. Radovanovic voor V. Behrami Genoa
71' Wissel Genoa Wissel M. Destro voor K. Agudelo Genoa
77' Wissel Torino Wissel T. Rincon voor S. Lukic Torino
82' Wissel Torino Wissel O. Aina voor L. De Silvestri Torino
91' Wissel Torino Wissel V. Millico voor S. Zaza Torino
97' Gele kaart Torino Gele kaart voor O. Aina Torino
102' Wissel Torino Wissel N. NKoulou voor K. Bonifazi Torino
106' Tweede gele kaart Torino Tweede gele kaart voor S. Meite Torino
106' Wissel Genoa Wissel S. Sturaro voor L. Schone Genoa
107' Gele kaart Genoa Gele kaart voor I. Radovanovic Genoa
114' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Genoa
1' Penalty gescoord in shootout Torino Penalty gescoord in shootout A. Belotti Torino 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Genoa Penalty gescoord in shootout M. Destro Genoa 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Torino Penalty gescoord in shootout V. Millico Torino 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Genoa Penalty gescoord in shootout A. Favilli Genoa 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Torino Penalty gescoord in shootout T. Rincon Torino 3-2
3' Penalty gescoord in shootout Genoa Penalty gescoord in shootout F. Cassata Genoa 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Torino Penalty gescoord in shootout O. Aina Torino 4-3
4' Penalty gemist in shootout Genoa Penalty gemist in shootout I. Radovanovic Genoa
5' Penalty gescoord in shootout Torino Penalty gescoord in shootout A. Berenguer Torino 5-3
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Genoa
Opstellingen Torino - Genoa
De opstellingen van Torino en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Genoa

Torino en Genoa spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Genoa elkaar treffen in de Coppa Italia.