Nabeschouwing Chievo - Ravenna (1-1) (3-1 na strafschoppen) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 18:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Chievo het zondag 11 augustus 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Ravenna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Ravenna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Ravenna (1-1) (3-1 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Chievo en Ravenna is onder leiding van scheidsrechter Riccardo Ros geëindigd in een overwinning voor Chievo. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Chievo het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door R. Meggiorini, waarmee Chievo met 1-0 de leiding nam. Ravenna kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Raffini, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 113e minuut kreeg E. Purro van Ravenna voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Ravenna de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-1 score in het voordeel van Chievo, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Chievo - Ravenna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Ravenna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Ravenna Gele kaart voor S. Raffini Ravenna
23' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Meggiorini Chievo 1-0
39' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Esposito Chievo
46' Wissel Ravenna Wissel N. Ricchi voor W. Jidayi Ravenna
49' Gele kaart Ravenna Gele kaart voor A. Selleri Ravenna
54' Wissel Ravenna Wissel M. Fiorani voor A. Selleri Ravenna
58' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Karamoko Chievo
60' Wissel Ravenna Wissel V. Mustacciolo voor C. Martorelli Ravenna
60' Gele kaart Ravenna Gele kaart voor G. Nigretti Ravenna
62' Doelpunt Ravenna Doelpunt S. Raffini Ravenna 1-1
67' Wissel Chievo Wissel F. Djordjevic voor R. Meggiorini Chievo
76' Wissel Chievo Wissel D. Ivan voor L. Garritano Chievo
89' Wissel Chievo Wissel A. Rodriguez voor M. Stepinski Chievo
98' Wissel Ravenna Wissel E. Sabba voor M. DEramo Ravenna
100' Wissel Chievo Wissel E. Vignato voor M. Pucciarelli Chievo
107' Gele kaart Ravenna Gele kaart voor E. Purro Ravenna
113' Tweede gele kaart Ravenna Tweede gele kaart voor E. Purro Ravenna
2' Penalty gescoord in shootout Ravenna Penalty gescoord in shootout M. Ronchi Ravenna 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Chievo Penalty gescoord in shootout I. Karamoko Chievo 1-1
2' Penalty gemist in shootout Ravenna Penalty gemist in shootout N. Ricchi Ravenna
2' Penalty gescoord in shootout Chievo Penalty gescoord in shootout M. Leverbe Chievo 2-1
3' Penalty gemist in shootout Ravenna Penalty gemist in shootout S. Pellizzari Ravenna
3' Penalty gemist in shootout Chievo Penalty gemist in shootout S. Esposito Chievo
4' Penalty gemist in shootout Ravenna Penalty gemist in shootout S. Fyda Ravenna
4' Penalty gescoord in shootout Chievo Penalty gescoord in shootout A. Rodriguez Chievo 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Ravenna
Opstellingen Chievo - Ravenna
De opstellingen van Chievo en Ravenna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Chievo - Ravenna

Chievo en Ravenna spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Riccardo Ros en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Ravenna in de Coppa Italia vond plaats op 15 augustus 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ravenna. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ravenna favoriet. 1 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Chievo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.