Nabeschouwing Imolese - Sambenedettese (3-3) (4-3 na strafschoppen) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 4 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Imolese het zondag 4 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sambenedettese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Romeo Galli in Imola.

Via de Imolese - Sambenedettese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Imolese - Sambenedettese (3-3) (4-3 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Imolese en Sambenedettese is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Di Graci geëindigd in een overwinning voor Imolese. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Imolese het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door I. Cernigoi, waarmee Sambenedettese met 0-1 de leiding nam. Imolese kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Tentoni, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette S. Padovan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Imolese de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Rapisarda de 2-2 maakte voor Sambenedettese. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Imolese leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 102 minuten op voorsprong na een goal van E. Latte Lath: 3-2. In de 113e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Sambenedettese speler I. Cernigoi. Na 114 minuten moest Sambenedettese speler L. Gelonese het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Sambenedettese de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van Imolese, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Imolese - Sambenedettese 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Imolese - Sambenedettese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Imolese Gele kaart voor Imolese
26' Doelpunt Sambenedettese Doelpunt I. Cernigoi Sambenedettese 0-1
35' Gele kaart Sambenedettese Gele kaart voor L. Gelonese Sambenedettese
36' Gele kaart Imolese Gele kaart voor Imolese
51' Doelpunt Imolese Doelpunt T. Tentoni Imolese 1-1
59' Doelpunt Imolese Doelpunt S. Padovan Imolese 2-1
64' Doelpunt Sambenedettese Doelpunt F. Rapisarda Sambenedettese 2-2
65' Wissel Sambenedettese Wissel L. Rocchi voor L. Panaioli Sambenedettese
78' Gele kaart Sambenedettese Gele kaart voor Sambenedettese
87' Gele kaart Sambenedettese Gele kaart voor Sambenedettese
87' Wissel Sambenedettese Wissel F. Orlando voor E. Volpicelli Sambenedettese
96' Gele kaart Imolese Gele kaart voor Imolese
102' Doelpunt Imolese Doelpunt E. Latte Lath Imolese 3-2
106' Wissel Sambenedettese Wissel L. Trillo voor M. A. Di Sambenedettese
113' Penalty Sambenedettese Penalty I. Cernigoi Sambenedettese 3-3
114' Tweede gele kaart Sambenedettese Tweede gele kaart voor L. Gelonese Sambenedettese
119' Wissel Sambenedettese Wissel S. Brunetti voor G. Bove Sambenedettese
1' Penalty gescoord in shootout Sambenedettese Penalty gescoord in shootout Sambenedettese 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Imolese Penalty gescoord in shootout Imolese 1-1
2' Penalty gemist in shootout Sambenedettese Penalty gemist in shootout Sambenedettese
2' Penalty gemist in shootout Imolese Penalty gemist in shootout Imolese
3' Penalty gemist in shootout Sambenedettese Penalty gemist in shootout Sambenedettese
3' Penalty gescoord in shootout Imolese Penalty gescoord in shootout Imolese 2-1
4' Penalty gescoord in shootout Sambenedettese Penalty gescoord in shootout Sambenedettese 2-2
4' Penalty gescoord in shootout Imolese Penalty gescoord in shootout Imolese 3-2
5' Penalty gescoord in shootout Sambenedettese Penalty gescoord in shootout Sambenedettese 3-3
5' Penalty gescoord in shootout Imolese Penalty gescoord in shootout Imolese 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Imolese - Sambenedettese
Opstellingen Imolese - Sambenedettese
De opstellingen van Imolese en Sambenedettese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Imolese - Sambenedettese

Imolese en Sambenedettese spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Di Graci en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Imolese en Sambenedettese elkaar treffen in de Coppa Italia.