Nabeschouwing Perugia - Triestina (1-0) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Perugia het zondag 11 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Triestina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Curi in Perugia.

Via de Perugia - Triestina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Perugia - Triestina (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Perugia en Triestina is onder leiding van scheidsrechter Giacomo Camplone geëindigd in een 1-0 overwinning voor Perugia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door F. Sgarbi, waarmee Perugia met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Perugia dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Perugia.

LIVE Perugia - Triestina 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Perugia - Triestina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Perugia Doelpunt F. Sgarbi Perugia 1-0
36' Gele kaart Perugia Gele kaart voor A. Rosi Perugia
37' Gele kaart Triestina Gele kaart voor Triestina
56' Wissel Triestina Wissel A. Ferretti voor P. Granoche Triestina
68' Wissel Triestina Wissel T. Coletti voor D. Mensah Triestina
69' Wissel Triestina Wissel Gatto voor D. Giorico Triestina
74' Wissel Perugia Wissel F. Ranocchia voor V. Dragomir Perugia
78' Gele kaart Triestina Gele kaart voor Triestina
84' Wissel Perugia Wissel C. Kouan voor P. Fernandes Perugia
Video hoogtepunten en samenvatting Perugia - Triestina
Opstellingen Perugia - Triestina
De opstellingen van Perugia en Triestina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Perugia - Triestina

Perugia en Triestina spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giacomo Camplone en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Perugia en Triestina elkaar treffen in de Coppa Italia.