Nabeschouwing Pordenone - FeralpiSalò (1-2) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Pordenone het zondag 11 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen FeralpiSalò. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ottavio Bottecchia in Pordenone.

Via de Pordenone - FeralpiSalò live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pordenone - FeralpiSalò (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Pordenone en FeralpiSalò is onder leiding van scheidsrechter Daniele Minelli geëindigd in een 1-2 overwinning voor FeralpiSalò. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door T. Ceccarelli, waarmee FeralpiSalò met 0-1 de leiding nam. Pordenone kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Pobega, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette F. Scarsella zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FeralpiSalò de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 93e minuut werd A. Bassoli van Pordenone met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Pordenone het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Minelli, waardoor FeralpiSalò een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Pordenone - FeralpiSalò 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pordenone - FeralpiSalò teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor S. Pesce FeralpiSalò
30' Doelpunt FeralpiSalò Doelpunt T. Ceccarelli FeralpiSalò 0-1
44' Doelpunt Pordenone Doelpunt T. Pobega Pordenone 1-1
50' Doelpunt FeralpiSalò Doelpunt F. Scarsella FeralpiSalò 1-2
52' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor A. Caracciolo FeralpiSalò
55' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor D. Semenzato Pordenone
55' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor F. Scarsella FeralpiSalò
58' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor E. Legati FeralpiSalò
59' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor S. Burrai Pordenone
64' Wissel Pordenone Wissel G. Monachello voor L. Candellone Pordenone
67' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor FeralpiSalò
70' Wissel FeralpiSalò Wissel M. Zambelli voor A. Eleuteri FeralpiSalò
70' Wissel FeralpiSalò Wissel L. Guidetti voor S. Pesce FeralpiSalò
71' Wissel Pordenone Wissel D. Mazzocco voor D. Gavazzi Pordenone
71' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor M. De Agostini Pordenone
72' Wissel FeralpiSalò Wissel F. Stanco voor A. Caracciolo FeralpiSalò
82' Wissel Pordenone Wissel F. Bombagi voor D. Semenzato Pordenone
90' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor FeralpiSalò
93' Rode kaart Pordenone Rode kaart voor A. Bassoli Pordenone
95' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor Pordenone
Video hoogtepunten en samenvatting Pordenone - FeralpiSalò
Opstellingen Pordenone - FeralpiSalò
De opstellingen van Pordenone en FeralpiSalò zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.