Nabeschouwing Sassuolo - Perugia (1-2) || Coppa Italia 2019/2020

Woensdag 4 december 2019 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Sassuolo het woensdag 4 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Perugia. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Perugia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Perugia (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Perugia is onder leiding van scheidsrechter Simone Sozza geëindigd in een 1-2 overwinning voor Perugia. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door P. Mazzocchi, waarmee Perugia met 0-1 de leiding nam. Perugia vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Nicolussi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Sassuolo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Bourabia. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sassuolo kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simone Sozza, waardoor Perugia een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sassuolo - Perugia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Perugia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Perugia Doelpunt P. Mazzocchi met assist van P. Fernandes Perugia 0-1
17' Doelpunt Perugia Doelpunt H. Nicolussi Perugia 0-2
58' Wissel Sassuolo Wissel F. Djuricic voor A. Tripaldelli Sassuolo
58' Wissel Sassuolo Wissel Rogerio voor L. Mazzitelli Sassuolo
66' Wissel Perugia Wissel M. Falzerano voor P. Mazzocchi Perugia
66' Wissel Perugia Wissel F. Sgarbi voor P. Fernandes Perugia
73' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Bourabia Sassuolo
79' Gele kaart Perugia Gele kaart voor A. Balic Perugia
79' Wissel Perugia Wissel M. Nzita voor N. Gyomber Perugia
81' Gele kaart Perugia Gele kaart voor N. Falasco Perugia
82' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Bourabia Sassuolo 1-2
86' Wissel Sassuolo Wissel J. Pellegrini voor S. Piccinini Sassuolo
87' Gele kaart Perugia Gele kaart voor F. Sgarbi Perugia
88' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Rogerio Sassuolo
93' Gele kaart Perugia Gele kaart voor G. Di Chiara Perugia
93' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor J. Pellegrini Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Perugia
Opstellingen Sassuolo - Perugia
De opstellingen van Sassuolo en Perugia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Perugia zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Perugia

Sassuolo en Perugia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simone Sozza en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Perugia elkaar treffen in de Coppa Italia.