Nabeschouwing SPAL - Lecce (5-1) || Coppa Italia 2019/2020

Woensdag 4 december 2019 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt SPAL het woensdag 4 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Lecce (5-1)

Het Coppa Italia duel tussen SPAL en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Antonio Giua geëindigd in een 5-1 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Igor, waarmee SPAL met 1-0 de leiding nam. SPAL vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Paloschi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van SPAL, waarmee A. Murgia zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam SPAL geen gas terug, waardoor in de 45e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Cionek. Na 55 minuten wist Lecce eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van G. Imbula bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van SPAL speler S. Floccari, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Giua en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van SPAL.

LIVE SPAL - Lecce 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart SPAL Gele kaart voor S. Missiroli SPAL
18' Doelpunt SPAL Doelpunt Igor met assist van A. Paloschi SPAL 1-0
24' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Paloschi met assist van A. Reca SPAL 2-0
28' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Murgia SPAL
31' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Murgia met assist van A. Paloschi SPAL 3-0
45' Doelpunt SPAL Doelpunt T. Cionek met assist van M. Jankovic SPAL 4-0
49' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Imbula Lecce
55' Doelpunt Lecce Doelpunt G. Imbula met assist van S. Lo Faso Lecce 4-1
57' Wissel Lecce Wissel R. Fiamozzi voor R. Benzar Lecce
58' Wissel Lecce Wissel Z. Majer voor J. Petriccione Lecce
63' Wissel SPAL Wissel M. Valoti voor M. Jankovic SPAL
69' Wissel SPAL Wissel J. Kurtic voor A. Reca SPAL
75' Wissel Lecce Wissel S. Maselli voor S. Lo Faso Lecce
84' Doelpunt SPAL Doelpunt S. Floccari met assist van A. Paloschi SPAL 5-1
88' Wissel SPAL Wissel J. Cuellar voor S. Floccari SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Lecce
Opstellingen SPAL - Lecce
De opstellingen van SPAL en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Lecce

SPAL en Lecce spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en Lecce elkaar treffen in de Coppa Italia.