Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen (2-2) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 15 maart 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Alkmaar Vrouwen het vrijdag 15 maart 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior Barendrecht Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark AFC '34 in Alkmaar.

Via de Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen (2-2)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen Alkmaar Vrouwen en Excelsior Barendrecht Vrouwen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door N. Martens, waarmee Alkmaar W met 1-0 de leiding nam. Alkmaar W vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Knol op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 2-2.

Wedstrijdstatistieken Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen
Goals
2
2
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
24
9
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
78
64
Gevaarlijke aanvallen
47
36
Corners
5
3
LIVE Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Alkmaar W Doelpunt N. Martens Alkmaar W 1-0
31' Doelpunt Alkmaar W Doelpunt A. Knol Alkmaar W 2-0
Opstellingen Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen

Alkmaar Vrouwen en Excelsior Barendrecht Vrouwen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Alkmaar Vrouwen en Excelsior Barendrecht Vrouwen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alkmaar Vrouwen op een 6e positie staat, terwijl we Excelsior Barendrecht Vrouwen terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling Alkmaar Vrouwen Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Live Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Live Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen kijken Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen kijken Live Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen stream Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Uitslag Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Statistieken Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen wedden Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen gokken Alkmaar Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen Unibet