Nabeschouwing ADO Den Haag - PEC Zwolle (1-2) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 21 januari 2017 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt ADO Den Haag het zaterdag 21 januari 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Kyocera Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - PEC Zwolle (1-2)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Christaan Bax geëindigd in een 1-2 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Kastaneer. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het PEC Zwolle dat via K. Ehizibue dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Christaan Bax. N. Brock-Madsen dacht na 56 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Christaan Bax niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE ADO Den Haag - PEC Zwolle 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt G. Kastaneer met assist van A. El Mahdioui ADO Den Haag
21' Wissel ADO Den Haag Wissel D. van der Heijden voor G. Kastaneer ADO Den Haag
23' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor D. Holla PEC Zwolle
38' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt K. Ehizibue met assist van R. Thomas PEC Zwolle
48' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. El Mahdioui ADO Den Haag
54' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor T. van de Pavert PEC Zwolle
56' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt N. Brock-Madsen met assist van K. Ehizibue PEC Zwolle
60' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Marengo voor D. Bakker ADO Den Haag
70' Wissel PEC Zwolle Wissel W. Marinus voor D. Holla PEC Zwolle
71' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Meißner ADO Den Haag
79' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Nijland voor M. Saymak PEC Zwolle
82' Wissel PEC Zwolle Wissel B. Schenkeveld voor Q. Menig PEC Zwolle
84' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Duplan voor T. Trybull ADO Den Haag
85' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor D. Marcellis PEC Zwolle
90' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor E. Duplan ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - PEC Zwolle
Opstellingen ADO Den Haag - PEC Zwolle
De opstellingen van ADO Den Haag en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.