Nabeschouwing FC Groningen - Feyenoord (0-5) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 7 augustus 2016 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt FC Groningen het zondag 7 augustus 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Noordlease Stadion in Groningen.

Via de FC Groningen - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Feyenoord (0-5)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 0-5 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Vilhena. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Feyenoord dat via E. Elia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Pol van Boekel. E. Elia dacht na 45 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Feyenoord via E. Elia, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Feyenoord via N. Jørgensen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Pol van Boekel.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Pol van Boekel niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-5 eindstand.

LIVE FC Groningen - Feyenoord 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor E. Elia Feyenoord
19' Doelpunt Feyenoord Doelpunt T. Vilhena Feyenoord
35' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. El Ahmadi Feyenoord
36' Doelpunt Feyenoord Doelpunt E. Elia met assist van J. Toornstra Feyenoord
45' Doelpunt Feyenoord Doelpunt E. Elia met assist van N. Jørgensen Feyenoord
48' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor T. Hiariej FC Groningen
54' Wissel FC Groningen Wissel D. Hoesen voor Jesper Drost FC Groningen
56' Doelpunt Feyenoord Doelpunt E. Elia Feyenoord
58' Wissel FC Groningen Wissel O. Idrissi voor J. Antonia FC Groningen
64' Wissel Feyenoord Wissel B. Basaçikoglu voor E. Elia Feyenoord
74' Wissel Feyenoord Wissel S. Berghuis voor D. Kuijt Feyenoord
77' Wissel FC Groningen Wissel B. Linssen voor A. Rusnák FC Groningen
83' Doelpunt Feyenoord Doelpunt N. Jørgensen met assist van B. Basaçikoglu Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Feyenoord
Opstellingen FC Groningen - Feyenoord
De opstellingen van FC Groningen en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Groningen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.