Nabeschouwing FC Twente - ADO Den Haag (4-1) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 17 september 2016 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt FC Twente het zaterdag 17 september 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - ADO Den Haag (4-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 4-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Ünal. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het FC Twente dat via E. Ünal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Pol van Boekel. B. Celina dacht na 54 minuten te scoren voor FC Twente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde ADO Den Haag via K. Jansen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist FC Twente via K. Mokotjo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Pol van Boekel.

Kort daarna blies scheidsrechter Pol van Boekel voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

LIVE FC Twente - ADO Den Haag 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt FC Twente Doelpunt E. Ünal FC Twente
20' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Becker ADO Den Haag
25' Wissel FC Twente Wissel G. Katsikas voor J. Andersen FC Twente
35' Doelpunt FC Twente Doelpunt E. Ünal met assist van K. Mokotjo FC Twente
41' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor J. van der Lely FC Twente
46' Wissel ADO Den Haag Wissel K. Jansen voor W. Kanon ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel D. van der Heijden voor L. Marengo ADO Den Haag
54' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. Celina FC Twente
57' Wissel FC Twente Wissel T. Hölscher voor F. Jensen FC Twente
61' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Meißner ADO Den Haag
70' Wissel FC Twente Wissel J. Oosterwijk voor E. Ünal FC Twente
77' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Schaken voor S. Becker ADO Den Haag
88' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt K. Jansen met assist van R. Schaken ADO Den Haag
90' Doelpunt FC Twente Doelpunt K. Mokotjo FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - ADO Den Haag
Opstellingen FC Twente - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Twente en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Twente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.