Nabeschouwing FC Twente - Go Ahead Eagles (1-2) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 2 april 2017 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt FC Twente het zondag 2 april 2017 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Go Ahead Eagles (1-2)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Ed Peter Janssen geëindigd in een 1-2 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 45e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Ünal. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Go Ahead Eagles dat via S. Hendriks dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ed Peter Janssen. M. Ritzmaier dacht na 66 minuten te scoren voor Go Ahead Eagles, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ed Peter Janssen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE FC Twente - Go Ahead Eagles 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor X. Schenk Go Ahead Eagles
45' Doelpunt FC Twente Doelpunt E. Ünal met assist van F. Jensen FC Twente
49' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Ritzmaier Go Ahead Eagles
51' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Y. Yeboah FC Twente
53' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Hendriks met assist van M. Ritzmaier Go Ahead Eagles
66' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Ritzmaier Go Ahead Eagles
66' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor J. van der Lely FC Twente
74' Wissel FC Twente Wissel O. Assaidi voor F. Jensen FC Twente
75' Wissel FC Twente Wissel C. Ede voor Y. Yeboah FC Twente
79' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor S. Thesker FC Twente
82' Wissel FC Twente Wissel J. Hooiveld voor B. Celina FC Twente
86' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. Rexhepi voor S. Hendriks Go Ahead Eagles
88' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Suk voor D. Crowley Go Ahead Eagles
91' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Locigno voor E. Manu Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Go Ahead Eagles
Opstellingen FC Twente - Go Ahead Eagles
De opstellingen van FC Twente en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Twente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.