Nabeschouwing FC Twente - Roda JC (0-0) || Eredivisie 2016/2017

Vrijdag 28 oktober 2016 - 20:00 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt FC Twente het vrijdag 28 oktober 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Roda JC (0-0)

De Eredivisie 2016/2017 wedstrijd tussen FC Twente en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was FC Twente dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor FC Twente, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Richard Liesveld niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Roda JC
Balbezit
71%
29%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
20
4
Schoten op doel
7
0
Passes
609
253
Overtredingen
7
14
Buitenspel
1
0
Corners
13
3
LIVE FC Twente - Roda JC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Wissel FC Twente Wissel J. Oosterwijk voor F. Jensen FC Twente
58' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Mytides voor M. Paulissen Roda JC Kerkrade
75' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor Marcos Gullón Roda JC Kerkrade
81' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor T. Van Hyfte Roda JC Kerkrade
81' Wissel FC Twente Wissel J. van der Lely voor H. ter Avest FC Twente
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Milec voor M. Rosheuvel Roda JC Kerkrade
88' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Milec Roda JC Kerkrade
89' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel T. Blättler voor D. Boysen Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Roda JC
Opstellingen FC Twente - Roda JC
De opstellingen van FC Twente en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Twente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach René Hake
Basiselftal FC Twente
# Speler Pos.
1 Nick Marsman K
5 Stefan Thesker V
6 Dejan Trajkovski V
25 Peet Bijen V
2 Hidde ter Avest V
43 Mateusz Klich M
22 Kamohelo Mokotjo M
19 Fredrik Jensen M
10 Bersant Celina M
17 Enes Ünal A
14 Yaw Yeboah A
Formatie 4-3-3
Coach Yannis Anastasiou
Wissels Roda JC
# Speler Pos.
22 Yves De Winter K
26 Nick Wolters K
2 Martin Milec V
31 Danny Stassar V
24 Farshad Noor M
11 Nestoras Mytides A
29 Tim Blättler A
Voorbeschouwing FC Twente - Roda JC

FC Twente en Roda JC treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Liesveld en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 13 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is FC Twente favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Roda JC slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 10
Winst Roda JC 5
Gelijkspel 5
Totaal 20
Tags
FC Twente - Roda JC Opstelling FC Twente Opstelling Roda JC Live FC Twente - Roda JC Live FC Twente - Roda JC kijken FC Twente - Roda JC kijken Live FC Twente - Roda JC stream FC Twente - Roda JC Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - Roda JC Uitslag FC Twente - Roda JC Statistieken FC Twente - Roda JC Eredivisie 2016/2017 FC Twente - Roda JC wedden FC Twente - Roda JC gokken FC Twente - Roda JC Unibet