Nabeschouwing FC Twente - Willem II (2-1) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 4 maart 2017 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt FC Twente het zaterdag 4 maart 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Willem II (2-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Lachman. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het FC Twente dat via E. Ünal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jochem Kamphuis. J. Croux dacht na 70 minuten te scoren voor Willem II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jochem Kamphuis niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE FC Twente - Willem II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Eigen doelpunt FC Twente Eigen doelpunt D. Lachman FC Twente
42' Doelpunt FC Twente Doelpunt E. Ünal met assist van C. Ede FC Twente
58' Wissel Willem II Wissel E. Lieftink voor Fran Sol Willem II
67' Wissel FC Twente Wissel D. Seys voor F. Jensen FC Twente
70' Doelpunt Willem II Doelpunt J. Croux met assist van G. Joppen Willem II
73' Wissel Willem II Wissel T. Haye voor D. Koppers Willem II
79' Wissel FC Twente Wissel D. George voor C. Ede FC Twente
83' Wissel Willem II Wissel A. Calcan voor J. Croux Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Willem II
Opstellingen FC Twente - Willem II
De opstellingen van FC Twente en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Twente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.