Nabeschouwing FC Utrecht - Ajax (0-1) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 22 januari 2017 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt FC Utrecht het zondag 22 januari 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Ajax (0-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Bjorn Kuipers geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 83e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Schöne. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bjorn Kuipers niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE FC Utrecht - Ajax 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Ajax Gele kaart voor H. Ziyech Ajax
64' Wissel FC Utrecht Wissel G. Troupée voor R. Leeuwin FC Utrecht
73' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor W. Janssen FC Utrecht
73' Wissel Ajax Wissel J. Kluivert voor A. El Ghazi Ajax
74' Wissel Ajax Wissel M. de Ligt voor D. Sánchez Ajax
76' Wissel FC Utrecht Wissel K. Peterson voor R. Zivkovic FC Utrecht
79' Gele kaart Ajax Gele kaart voor L. Schöne Ajax
83' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Schöne Ajax
86' Wissel FC Utrecht Wissel M. Koch voor N. Barazite FC Utrecht
92' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Kluivert Ajax
90' Wissel Ajax Wissel D. van de Beek voor H. Ziyech Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - Ajax
Opstellingen FC Utrecht - Ajax
De opstellingen van FC Utrecht en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.