Nabeschouwing FC Utrecht - Excelsior (2-1) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 12:30 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt FC Utrecht het zondag 6 november 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Excelsior (2-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Richard Liesveld geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Ayoub. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het FC Utrecht dat via N. Barazite dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Richard Liesveld. S. Elbers dacht na 83 minuten te scoren voor Excelsior, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Richard Liesveld niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - Excelsior
Goals
2
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
16
6
Schoten op doel
7
2
Passes
494
439
Overtredingen
15
13
Buitenspel
2
3
Corners
7
2
LIVE FC Utrecht - Excelsior 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Jeffry Fortes Excelsior
47' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Y. Ayoub met assist van N. Barazite FC Utrecht
53' Wissel Excelsior Wissel N. Hasselbaink voor D. Pantić Excelsior
54' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt N. Barazite met assist van S. Haller FC Utrecht
70' Wissel Excelsior Wissel K. Vermeulen voor H. Faik Excelsior
73' Wissel FC Utrecht Wissel M. van der Maarel voor G. Troupée FC Utrecht
80' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. Koolwijk Excelsior
82' Wissel FC Utrecht Wissel K. Conboy voor Robin van der Meer FC Utrecht
83' Doelpunt Excelsior Doelpunt S. Elbers Excelsior
83' Wissel Excelsior Wissel S. Elbers voor L. Owusu Excelsior
87' Wissel FC Utrecht Wissel A. Ludwig voor N. Barazite FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - Excelsior
Opstellingen FC Utrecht - Excelsior
De opstellingen van FC Utrecht en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Formatie 4-3-3
Wissels Excelsior
# Speler Pos.
1 Filip Kurto K
16 Mike Havekotte K
5 Bas Edo Kuipers V
23 Milan Massop V
18 Kevin Vermeulen A
9 Terell Ondaan A
7 Nigel Hasselbaink A
11 Stanley Elbers A
Voorbeschouwing FC Utrecht - Excelsior

FC Utrecht en Excelsior treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Liesveld en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en Excelsior in de Eredivisie vond plaats op 18 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is FC Utrecht favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Excelsior slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Utrecht 8
Winst Excelsior 2
Gelijkspel 2
Totaal 12
Tags
FC Utrecht - Excelsior Opstelling FC Utrecht Opstelling Excelsior Live FC Utrecht - Excelsior Live FC Utrecht - Excelsior kijken FC Utrecht - Excelsior kijken Live FC Utrecht - Excelsior stream FC Utrecht - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing FC Utrecht - Excelsior Uitslag FC Utrecht - Excelsior Statistieken FC Utrecht - Excelsior Eredivisie 2016/2017 FC Utrecht - Excelsior wedden FC Utrecht - Excelsior gokken FC Utrecht - Excelsior Unibet