Nabeschouwing FC Utrecht - Go Ahead Eagles (3-0) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 15 oktober 2016 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt FC Utrecht het zaterdag 15 oktober 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Go Ahead Eagles (3-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Ed Peter Janssen geëindigd in een 3-0 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 41e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Troupée. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het FC Utrecht dat via R. Strieder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ed Peter Janssen. R. Zivkovic dacht na 65 minuten te scoren voor FC Utrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ed Peter Janssen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE FC Utrecht - Go Ahead Eagles 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. Amrabat FC Utrecht
41' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Troupée FC Utrecht
44' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor W. Janssen FC Utrecht
53' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. Strieder FC Utrecht
56' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Ritzmaier Go Ahead Eagles
65' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. Zivkovic met assist van S. Haller FC Utrecht
69' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Hendriks voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
76' Wissel FC Utrecht Wissel A. Ludwig voor N. Barazite FC Utrecht
77' Wissel FC Utrecht Wissel M. van der Maarel voor K. Conboy FC Utrecht
77' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Antonia voor S. Locigno Go Ahead Eagles
86' Wissel Go Ahead Eagles Wissel K. Teijsse voor M. Ritzmaier Go Ahead Eagles
87' Wissel FC Utrecht Wissel Robin van der Meer voor R. Leeuwin FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - Go Ahead Eagles
Opstellingen FC Utrecht - Go Ahead Eagles
De opstellingen van FC Utrecht en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.