Nabeschouwing FC Utrecht - PEC Zwolle (3-1) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 18 februari 2017 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt FC Utrecht het zaterdag 18 februari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - PEC Zwolle (3-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Ed Peter Janssen geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 44e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van B. van Polen. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het FC Utrecht dat via G. Kerk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ed Peter Janssen. N. Barazite dacht na 80 minuten te scoren voor FC Utrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde PEC Zwolle via N. Brock-Madsen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Ed Peter Janssen voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE FC Utrecht - PEC Zwolle 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor B. van Polen PEC Zwolle
44' Eigen doelpunt FC Utrecht Eigen doelpunt B. van Polen FC Utrecht
49' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Kerk met assist van S. Klaiber FC Utrecht
65' Wissel PEC Zwolle Wissel W. Marinus voor M. Saymak PEC Zwolle
65' Wissel PEC Zwolle Wissel H. Ongenda voor Y. Mokhtar PEC Zwolle
76' Wissel FC Utrecht Wissel N. Barazite voor P. Joosten FC Utrecht
77' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor Y. Ayoub FC Utrecht
80' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt N. Barazite met assist van G. Kerk FC Utrecht
86' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt N. Brock-Madsen met assist van O. Bouy PEC Zwolle
87' Wissel FC Utrecht Wissel R. Zivkovic voor G. Kerk FC Utrecht
87' Wissel FC Utrecht Wissel Z. Labyad voor S. Haller FC Utrecht
88' Wissel PEC Zwolle Wissel A. Achahbar voor Q. Menig PEC Zwolle
90' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor H. Ongenda PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - PEC Zwolle
Opstellingen FC Utrecht - PEC Zwolle
De opstellingen van FC Utrecht en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.