Nabeschouwing Feyenoord - PEC Zwolle (3-0) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 20 november 2016 - 16:45 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt Feyenoord het zondag 20 november 2016 om 16:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - PEC Zwolle (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 3-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Kuijt. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Feyenoord dat via K. El Ahmadi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Dennis Higler. J. Toornstra dacht na 76 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Dennis Higler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - PEC Zwolle
Goals
3
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
16
5
Schoten op doel
7
1
Passes
475
472
Overtredingen
8
5
Buitenspel
0
1
Corners
8
0
LIVE Feyenoord - PEC Zwolle 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Doelpunt Feyenoord Doelpunt D. Kuijt met assist van J. Toornstra Feyenoord
46' Wissel PEC Zwolle Wissel R. Thomas voor B. Schenkeveld PEC Zwolle
62' Wissel PEC Zwolle Wissel A. Achahbar voor W. Marinus PEC Zwolle
71' Doelpunt Feyenoord Doelpunt K. El Ahmadi met assist van N. Jørgensen Feyenoord
72' Wissel Feyenoord Wissel B. Basaçikoglu voor N. Jørgensen Feyenoord
73' Wissel PEC Zwolle Wissel N. Brock-Madsen voor M. Saymak PEC Zwolle
76' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Toornstra met assist van D. Kuijt Feyenoord
79' Wissel Feyenoord Wissel S. Berghuis voor E. Elia Feyenoord
79' Wissel Feyenoord Wissel R. Tapia voor K. El Ahmadi Feyenoord
84' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. van der Heijden Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - PEC Zwolle
Opstellingen Feyenoord - PEC Zwolle
De opstellingen van Feyenoord en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Ron Jans
Wissels PEC Zwolle
# Speler Pos.
25 Mike Hauptmeijer K
16 Kevin Begois K
17 Josef Kvída V
30 Ryan Thomas M
20 Kingsley Ehizibue M
13 Philippe Sandler M
44 Nicolai Brock-Madsen A
9 Anass Achahbar A
Voorbeschouwing Feyenoord - PEC Zwolle

Feyenoord en PEC Zwolle treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 14 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Feyenoord als PEC Zwolle wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 4
Winst PEC Zwolle 4
Gelijkspel 0
Totaal 8
Tags
Feyenoord - PEC Zwolle Opstelling Feyenoord Opstelling PEC Zwolle Live Feyenoord - PEC Zwolle Live Feyenoord - PEC Zwolle kijken Feyenoord - PEC Zwolle kijken Live Feyenoord - PEC Zwolle stream Feyenoord - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - PEC Zwolle Uitslag Feyenoord - PEC Zwolle Statistieken Feyenoord - PEC Zwolle Eredivisie 2016/2017 Feyenoord - PEC Zwolle wedden Feyenoord - PEC Zwolle gokken Feyenoord - PEC Zwolle Unibet