Nabeschouwing Go Ahead Eagles - ADO Den Haag (3-1) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 11 februari 2017 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 11 februari 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - ADO Den Haag (3-1)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Ed Peter Janssen geëindigd in een 3-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Hendriks. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Go Ahead Eagles dat via S. Hendriks dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ed Peter Janssen. In de 73e minuut moest ADO Den Haag verder met een man minder nadat E. Šetkus een rode kaart had gekregen. Het lukte Go Ahead Eagles in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 86e minuut scoorde ADO Den Haag via A. El Khayati, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Go Ahead Eagles via M. Ritzmaier de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ed Peter Janssen.

Kort daarna blies scheidsrechter Ed Peter Janssen voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Go Ahead Eagles - ADO Den Haag 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Hendriks met assist van J. Antonia Go Ahead Eagles
44' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor W. Kanon ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Havenaar voor G. Fernandez ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Becker voor R. Schaken ADO Den Haag
57' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Hendriks met assist van L. Marengo Go Ahead Eagles
67' Wissel ADO Den Haag Wissel A. El Khayati voor R. Wolters ADO Den Haag
73' Rode kaart ADO Den Haag Rode kaart voor E. Šetkus ADO Den Haag
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel R. Achenteh voor L. Marengo Go Ahead Eagles
85' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Achenteh Go Ahead Eagles
86' Penalty ADO Den Haag Penalty A. El Khayati ADO Den Haag
89' Wissel Go Ahead Eagles Wissel N. Nieveld voor D. Crowley Go Ahead Eagles
90' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Ritzmaier met assist van N. Nieveld Go Ahead Eagles
92' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Suk voor S. Hendriks Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - ADO Den Haag
Opstellingen Go Ahead Eagles - ADO Den Haag
De opstellingen van Go Ahead Eagles en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.