Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Ajax (0-3) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Go Ahead Eagles het zondag 28 augustus 2016 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Ajax (0-3)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 24e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Klaassen. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Ajax dat via D. Klaassen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Pol van Boekel. N. Gudelj dacht na 62 minuten te scoren voor Ajax, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Pol van Boekel niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

LIVE Go Ahead Eagles - Ajax 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. Sánchez Ajax
24' Doelpunt Ajax Doelpunt D. Klaassen met assist van N. Gudelj Ajax
25' Gele kaart Ajax Gele kaart voor K. Dolberg Ajax
35' Penalty Ajax Penalty D. Klaassen Ajax
37' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Ritzmaier Go Ahead Eagles
43' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor D. Maatsen Go Ahead Eagles
44' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Veltman Ajax
45' Gele kaart Ajax Gele kaart voor A. Onana Ajax
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Groenbast voor L. Lambooij Go Ahead Eagles
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Hendriks voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
46' Wissel Ajax Wissel H. Westermann voor D. Sánchez Ajax
59' Gele kaart Ajax Gele kaart voor B. Traoré Ajax
62' Doelpunt Ajax Doelpunt N. Gudelj Ajax
67' Wissel Ajax Wissel M. Casierra voor K. Dolberg Ajax
75' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. ten Den voor K. Brands Go Ahead Eagles
79' Wissel Ajax Wissel D. Sinkgraven voor A. Younes Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Ajax
Opstellingen Go Ahead Eagles - Ajax
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.