Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Twente (0-2) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 22 oktober 2016 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 22 oktober 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Twente (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Martin Van den Kerkhof geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 44e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Yeboah. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het FC Twente dat via B. Celina dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Martin Van den Kerkhof. In de 94e minuut moest Go Ahead Eagles verder met een man minder nadat J. Antonia een rode kaart had gekregen. Het lukte FC Twente in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies scheidsrechter Martin Van den Kerkhof voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

LIVE Go Ahead Eagles - FC Twente 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Duits Go Ahead Eagles
44' Doelpunt FC Twente Doelpunt Y. Yeboah met assist van E. Ünal FC Twente
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Hendriks voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
67' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Antonia voor K. Brands Go Ahead Eagles
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel K. Teijsse voor R. Achenteh Go Ahead Eagles
78' Wissel FC Twente Wissel F. Jensen voor C. Ede FC Twente
89' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. Celina FC Twente
94' Rode kaart Go Ahead Eagles Rode kaart voor J. Antonia Go Ahead Eagles
90' Wissel FC Twente Wissel G. Katsikas voor Y. Yeboah FC Twente
94' Wissel FC Twente Wissel D. Seys voor B. Celina FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - FC Twente
Opstellingen Go Ahead Eagles - FC Twente
De opstellingen van Go Ahead Eagles en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Twente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.