Nabeschouwing Go Ahead Eagles - NEC (2-2) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 14 augustus 2016 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Go Ahead Eagles het zondag 14 augustus 2016 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - NEC (2-2)

De Eredivisie 2016/2017 wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en NEC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 34e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Mayi. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Go Ahead Eagles dat via S. Duits dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Martin Van den Kerkhof. H. Ojamaa dacht na 58 minuten te scoren voor Go Ahead Eagles, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde NEC via K. Mayi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin Van den Kerkhof niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Go Ahead Eagles - NEC 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart NEC Gele kaart voor Janio Bikel NEC
32' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Fischer Go Ahead Eagles
34' Doelpunt NEC Doelpunt K. Mayi met assist van Q. Owusu-Abeyie NEC
44' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Wolters Go Ahead Eagles
49' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Duits met assist van R. Wolters Go Ahead Eagles
53' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Robin van der Meer Go Ahead Eagles
58' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt H. Ojamaa met assist van J. Suk Go Ahead Eagles
63' Wissel NEC Wissel J. Sleegers voor Q. Owusu-Abeyie NEC
66' Doelpunt NEC Doelpunt K. Mayi met assist van D. Dumić NEC
70' Wissel Go Ahead Eagles Wissel N. Nieveld voor S. Duits Go Ahead Eagles
72' Wissel NEC Wissel S. Lundholm voor R. Ofosu NEC
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Groenbast voor L. Lambooij Go Ahead Eagles
84' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. Daemen voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
89' Wissel NEC Wissel M. Rayhi voor K. Mayi NEC
91' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor T. Daemen Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - NEC
Opstellingen Go Ahead Eagles - NEC
De opstellingen van Go Ahead Eagles en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NEC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.