Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle (1-3) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 19 maart 2017 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt Go Ahead Eagles het zondag 19 maart 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle (1-3)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 1-3 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van Chirivella. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 5e minuut was het PEC Zwolle dat via Q. Menig dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie. D. Warmerdam dacht na 83 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde PEC Zwolle via B. van Polen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Danny Desmond Makkelie voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
Goals
1
3
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
19
Schoten op doel
4
9
Passes
383
222
Overtredingen
13
15
Buitenspel
1
4
Corners
8
8
LIVE Go Ahead Eagles - PEC Zwolle 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt Chirivella met assist van E. Manu Go Ahead Eagles
5' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Q. Menig met assist van N. Brock-Madsen PEC Zwolle
17' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Y. Mokhtar PEC Zwolle
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel D. Maatsen voor J. Antonia Go Ahead Eagles
61' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor D. Marcellis PEC Zwolle
67' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Fischer Go Ahead Eagles
79' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Q. Menig PEC Zwolle
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. de Kogel voor E. Manu Go Ahead Eagles
82' Wissel PEC Zwolle Wissel K. Ehizibue voor Q. Menig PEC Zwolle
83' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt D. Warmerdam met assist van M. Saymak PEC Zwolle
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. Marengo voor J. Groenbast Go Ahead Eagles
88' Penalty PEC Zwolle Penalty B. van Polen PEC Zwolle
92' Wissel PEC Zwolle Wissel A. Achahbar voor M. Saymak PEC Zwolle
90' Wissel PEC Zwolle Wissel P. Sandler voor D. Marcellis PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
Opstellingen Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
De opstellingen van Go Ahead Eagles en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal Go Ahead Eagles
# Speler Pos.
1 Theo Zwarthoed K
17 Sébastien Locigno V
3 Sander Fischer V
4 Xandro Schenk V
32 Joey Groenbast V
29 Pedro Chirivella Burgos M
7 Daniel Crowley M
6 M
77 Jarchinio Antonia A
19 Sam Hendriks A
28 Elvis Manu A
Wissels Go Ahead Eagles
# Speler Pos.
13 Erik Cummins K
5 Lum Rexhepi V
23 Norichio Nieveld V
14 Darren Maatsen M
8 Joey Suk M
35 Rochdi Achenteh M
11 Ludcinio Marengo A
9 Leon de Kogel A
Formatie 4-2-3-1
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle

Go Ahead Eagles en PEC Zwolle treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 30 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Go Ahead Eagles favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl PEC Zwolle slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 3
Winst PEC Zwolle 2
Gelijkspel 0
Totaal 5
Tags
Go Ahead Eagles - PEC Zwolle Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling PEC Zwolle Live Go Ahead Eagles - PEC Zwolle Live Go Ahead Eagles - PEC Zwolle kijken Go Ahead Eagles - PEC Zwolle kijken Live Go Ahead Eagles - PEC Zwolle stream Go Ahead Eagles - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle Uitslag Go Ahead Eagles - PEC Zwolle Statistieken Go Ahead Eagles - PEC Zwolle Eredivisie 2016/2017 Go Ahead Eagles - PEC Zwolle wedden Go Ahead Eagles - PEC Zwolle gokken Go Ahead Eagles - PEC Zwolle Unibet