Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Roda JC (2-0) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 11 september 2016 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Go Ahead Eagles het zondag 11 september 2016 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Roda JC (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Ed Peter Janssen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Brands. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Go Ahead Eagles dat via D. Maatsen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ed Peter Janssen.

Kort daarna blies scheidsrechter Ed Peter Janssen voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Go Ahead Eagles - Roda JC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Auassar Roda JC Kerkrade
27' Penalty Go Ahead Eagles Penalty K. Brands Go Ahead Eagles
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Paulissen voor A. Auassar Roda JC Kerkrade
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel D. Maatsen voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
66' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor S. Church Roda JC Kerkrade
71' Wissel Go Ahead Eagles Wissel H. Ojamaa voor J. Antonia Go Ahead Eagles
73' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Marcos Gullón voor D. De Silva Roda JC Kerkrade
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. Daemen voor K. Brands Go Ahead Eagles
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Mytides voor M. Rosheuvel Roda JC Kerkrade
89' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt D. Maatsen met assist van T. Zwarthoed Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Roda JC
Opstellingen Go Ahead Eagles - Roda JC
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.