Nabeschouwing Heracles - Excelsior (4-0) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 18 februari 2017 - 19:45 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt Heracles het zaterdag 18 februari 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Excelsior (4-0)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 4-0 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Mattheij van Excelsior. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 34e minuut het veld moest verlaten. In de 42e minuut was het Heracles Almelo dat via B. Kuwas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Siemen Mulder. T. Bruns dacht na 58 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Heracles Almelo via M. te Wierik, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist Heracles Almelo via K. Peterson de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Siemen Mulder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Siemen Mulder niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Excelsior
Goals
4
0
Balbezit
59%
41%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
28
14
Schoten op doel
13
4
Passes
505
336
Overtredingen
11
7
Buitenspel
4
0
Corners
4
5
LIVE Heracles - Excelsior 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Mattheij Excelsior
34' Tweede gele kaart Excelsior Tweede gele kaart voor J. Mattheij Excelsior
36' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor L. Bruins Excelsior
42' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Kuwas Heracles Almelo
46' Wissel Excelsior Wissel M. Massop voor T. Ondaan Excelsior
58' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt T. Bruns met assist van P. van Ooijen Heracles Almelo
59' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor R. Pröpper Heracles Almelo
66' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt M. te Wierik met assist van T. Bruns Heracles Almelo
68' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Darri voor J. Pelupessy Heracles Almelo
71' Wissel Excelsior Wissel Jeffry Fortes voor S. Elbers Excelsior
72' Wissel Heracles Almelo Wissel W. Droste voor M. te Wierik Heracles Almelo
79' Wissel Excelsior Wissel M. van Duinen voor N. Hasselbaink Excelsior
84' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson met assist van S. Armenteros Heracles Almelo
87' Wissel Heracles Almelo Wissel T. van de Berg voor R. Gosens Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Excelsior
Opstellingen Heracles - Excelsior
De opstellingen van Heracles en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal Excelsior
# Speler Pos.
25 Warner Hahn K
2 Khalid Karami V
30 Jordy de Wijs V
15 Jurgen Mattheij V
5 Bas Edo Kuipers V
8 Ryan Koolwijk M
10 Luigi Bruins M
24 Hicham Faik M
9 Terell Ondaan A
7 Nigel Hasselbaink A
11 Stanley Elbers A
Voorbeschouwing Heracles - Excelsior

Heracles en Excelsior treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en Excelsior in de Eredivisie vond plaats op 10 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Heracles favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Excelsior slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 6
Winst Excelsior 5
Gelijkspel 2
Totaal 13
Tags
Heracles - Excelsior Opstelling Heracles Opstelling Excelsior Live Heracles - Excelsior Live Heracles - Excelsior kijken Heracles - Excelsior kijken Live Heracles - Excelsior stream Heracles - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing Heracles - Excelsior Uitslag Heracles - Excelsior Statistieken Heracles - Excelsior Eredivisie 2016/2017 Heracles - Excelsior wedden Heracles - Excelsior gokken Heracles - Excelsior Unibet