Nabeschouwing Heracles - FC Groningen (1-4) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 14 januari 2017 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Heracles het zaterdag 14 januari 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - FC Groningen (1-4)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en FC Groningen is onder leiding van scheidsrechter van Boekel Paulus geëindigd in een 1-4 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 30e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Mahi. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het FC Groningen dat via D. Payne dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter van Boekel Paulus. A. Sørloth dacht na 39 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde FC Groningen via M. Mahi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Heracles Almelo via D. van Mieghem de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter van Boekel Paulus.

Kort daarna blies scheidsrechter van Boekel Paulus voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

LIVE Heracles - FC Groningen 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor S. Tibbling FC Groningen
30' Doelpunt FC Groningen Doelpunt M. Mahi met assist van A. Sørloth FC Groningen
34' Doelpunt FC Groningen Doelpunt D. Payne met assist van J. Bacuna FC Groningen
39' Doelpunt FC Groningen Doelpunt A. Sørloth FC Groningen
43' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor A. Sørloth FC Groningen
45' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Hoogma Heracles Almelo
62' Wissel FC Groningen Wissel O. Idrissi voor S. Tibbling FC Groningen
64' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Navrátil voor B. Kuwas Heracles Almelo
71' Wissel Heracles Almelo Wissel P. van Ooijen voor J. Pelupessy Heracles Almelo
74' Wissel FC Groningen Wissel Jesper Drost voor B. Linssen FC Groningen
78' Wissel FC Groningen Wissel S. Memišević voor R. Jenssen FC Groningen
83' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Vermeij voor L. Duarte Heracles Almelo
87' Doelpunt FC Groningen Doelpunt M. Mahi FC Groningen
90' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt D. van Mieghem met assist van M. te Wierik Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - FC Groningen
Opstellingen Heracles - FC Groningen
De opstellingen van Heracles en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Groningen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.