Nabeschouwing Heracles - PEC Zwolle (3-0) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 18 december 2016 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Heracles het zondag 18 december 2016 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - PEC Zwolle (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Edwin Van de Graaf geëindigd in een 3-0 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Schenkeveld in de 16e minuut, waardoor PEC Zwolle met een man minder kwam te staan. In de 17e minuut was het Heracles Almelo dat via S. Armenteros dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Edwin Van de Graaf. In de 60e minuut kreeg B. van Polen van PEC Zwolle voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en PEC Zwolle de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 78e minuut scoorde Heracles Almelo via V. Vermeij, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Heracles Almelo via D. van Mieghem de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Edwin Van de Graaf.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Edwin Van de Graaf niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Heracles - PEC Zwolle 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor D. Holla PEC Zwolle
16' Rode kaart PEC Zwolle Rode kaart voor B. Schenkeveld PEC Zwolle
17' Penalty Heracles Almelo Penalty S. Armenteros Heracles Almelo
22' Wissel PEC Zwolle Wissel C. Verdonk voor D. Holla PEC Zwolle
26' Wissel Heracles Almelo Wissel D. van Mieghem voor B. Darri Heracles Almelo
35' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor N. Brock-Madsen PEC Zwolle
43' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor B. van Polen PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel W. Marinus voor D. Warmerdam PEC Zwolle
60' Tweede gele kaart PEC Zwolle Tweede gele kaart voor B. van Polen PEC Zwolle
65' Wissel PEC Zwolle Wissel P. Sandler voor Q. Menig PEC Zwolle
67' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Vermeij voor W. Droste Heracles Almelo
68' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor T. van de Pavert PEC Zwolle
78' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt V. Vermeij met assist van J. Pelupessy Heracles Almelo
79' Wissel Heracles Almelo Wissel R. Niemeijer voor J. Navrátil Heracles Almelo
81' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt D. van Mieghem met assist van B. Kuwas Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - PEC Zwolle
Opstellingen Heracles - PEC Zwolle
De opstellingen van Heracles en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Heracles - PEC Zwolle

Heracles en PEC Zwolle treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin Van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 6 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Heracles favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl PEC Zwolle slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.