Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen (4-1) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 1 april 2017 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Heracles het zaterdag 1 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen (4-1)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Martin Van den Kerkhof geëindigd in een 4-1 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 5e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Ghoochannejhad. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Heracles Almelo dat via R. Niemeijer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Martin Van den Kerkhof. S. Armenteros dacht na 20 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 26e minuut scoorde Heracles Almelo via B. Kuwas, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 31e minuut moest SC Heerenveen verder met een man minder, nadat J. St. Juste een tweede gele kaart kreeg. In de 44e minuut scoorde K. Peterson namens Heracles Almelo. Scheidsrechter Martin Van den Kerkhof besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin Van den Kerkhof niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

LIVE Heracles - SC Heerenveen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. te Wierik Heracles Almelo
5' Penalty SC Heerenveen Penalty R. Ghoochannejhad SC Heerenveen
9' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt R. Niemeijer met assist van B. Kuwas Heracles Almelo
19' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor J. St. Juste SC Heerenveen
20' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Armenteros Heracles Almelo
26' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Kuwas Heracles Almelo
28' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Thorsby SC Heerenveen
31' Tweede gele kaart SC Heerenveen Tweede gele kaart voor J. St. Juste SC Heerenveen
36' Wissel SC Heerenveen Wissel W. Faes voor R. Ghoochannejhad SC Heerenveen
44' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson met assist van B. Kuwas Heracles Almelo
57' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Zeneli voor S. Larsson SC Heerenveen
64' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Navrátil voor T. Bruns Heracles Almelo
71' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Darri voor K. Peterson Heracles Almelo
75' Wissel Heracles Almelo Wissel R. Pröpper voor T. Breukers Heracles Almelo
75' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Schmidt voor P. van Amersfoort SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - SC Heerenveen
Opstellingen Heracles - SC Heerenveen
De opstellingen van Heracles en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.