Nabeschouwing NEC - FC Utrecht (0-3) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 18 maart 2017 - 19:45 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt NEC het zaterdag 18 maart 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - FC Utrecht (0-3)

Het Eredivisie duel tussen NEC en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 0-3 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Labyad. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het FC Utrecht dat via Y. Ayoub dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Siemen Mulder. S. Haller dacht na 63 minuten te scoren voor FC Utrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Siemen Mulder niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NEC - FC Utrecht
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
1
8
Passes
461
492
Overtredingen
3
9
Buitenspel
1
3
Corners
2
5
LIVE NEC - FC Utrecht 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Wissel NEC Wissel A. Groeneveld voor R. Buwalda NEC
28' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Z. Labyad met assist van G. Kerk FC Utrecht
35' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor Z. Labyad FC Utrecht
37' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Y. Ayoub met assist van S. Amrabat FC Utrecht
46' Wissel NEC Wissel F. Kadioglu voor A. Messaoud NEC
63' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. Haller FC Utrecht
66' Wissel FC Utrecht Wissel S. Klaiber voor Y. Ayoub FC Utrecht
72' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. von Haacke NEC
74' Wissel FC Utrecht Wissel J. Hardeveld voor K. Conboy FC Utrecht
81' Wissel NEC Wissel Janio Bikel voor J. von Haacke NEC
82' Wissel FC Utrecht Wissel R. Zivkovic voor G. Kerk FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - FC Utrecht
Opstellingen NEC - FC Utrecht
De opstellingen van NEC en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Basiselftal FC Utrecht
# Speler Pos.
16 David Jensen K
20 Giovanni Troupée V
3 Ramon Leeuwin V
5 Kevin Conboy V
8 Willem Janssen M
25 Sofyan Amrabat M
23 Wout Brama M
6 Yassin Ayoub M
19 Zakaria Labyad M
22 Sébastien Haller A
27 Gyrano Kerk A
Voorbeschouwing NEC - FC Utrecht

NEC en FC Utrecht treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NEC en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 30 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel NEC als FC Utrecht wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NEC 7
Winst FC Utrecht 7
Gelijkspel 7
Totaal 21
Tags
NEC - FC Utrecht Opstelling NEC Opstelling FC Utrecht Live NEC - FC Utrecht Live NEC - FC Utrecht kijken NEC - FC Utrecht kijken Live NEC - FC Utrecht stream NEC - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing NEC - FC Utrecht Uitslag NEC - FC Utrecht Statistieken NEC - FC Utrecht Eredivisie 2016/2017 NEC - FC Utrecht wedden NEC - FC Utrecht gokken NEC - FC Utrecht Unibet