Nabeschouwing NEC - Go Ahead Eagles (1-2) || Eredivisie 2016/2017

Zaterdag 4 februari 2017 - 18:30 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt NEC het zaterdag 4 februari 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Go Ahead Eagles (1-2)

Het Eredivisie duel tussen NEC en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Bjorn Kuipers geëindigd in een 1-2 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Manu. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Go Ahead Eagles dat via J. Antonia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bjorn Kuipers. In de 63e minuut kreeg E. Manu van Go Ahead Eagles voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Go Ahead Eagles de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 92e minuut scoorde NEC via J. Grot, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Bjorn Kuipers voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NEC - Go Ahead Eagles
Goals
1
2
Balbezit
64%
36%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
16
4
Schoten op doel
5
3
Passes
531
307
Overtredingen
10
10
Buitenspel
1
0
Corners
7
0
LIVE NEC - Go Ahead Eagles 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt E. Manu met assist van D. Crowley Go Ahead Eagles
15' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Antonia Go Ahead Eagles
24' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor E. Manu Go Ahead Eagles
25' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Antonia met assist van Chirivella Go Ahead Eagles
42' Gele kaart NEC Gele kaart voor K. Mayi NEC
46' Wissel NEC Wissel A. Messaoud voor J. von Haacke NEC
46' Wissel NEC Wissel Jordan Larsson voor K. Mayi NEC
63' Tweede gele kaart Go Ahead Eagles Tweede gele kaart voor E. Manu Go Ahead Eagles
71' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Suk voor D. Crowley Go Ahead Eagles
73' Wissel NEC Wissel A. Groeneveld voor F. Kadioglu NEC
75' Wissel Go Ahead Eagles Wissel N. Nieveld voor S. Duits Go Ahead Eagles
77' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor T. Zwarthoed Go Ahead Eagles
84' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. Marengo voor S. Hendriks Go Ahead Eagles
92' Doelpunt NEC Doelpunt J. Grot NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Go Ahead Eagles
Opstellingen NEC - Go Ahead Eagles
De opstellingen van NEC en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal Go Ahead Eagles
# Speler Pos.
1 Theo Zwarthoed K
32 Joey Groenbast V
3 Sander Fischer V
4 Xandro Schenk V
24 Marcel Ritzmaier M
29 Pedro Chirivella Burgos M
7 Daniel Crowley M
6 M
77 Jarchinio Antonia A
19 Sam Hendriks A
28 Elvis Manu A
Wissels Go Ahead Eagles
# Speler Pos.
13 Erik Cummins K
22 Dennis Hettinga V
23 Norichio Nieveld V
8 Joey Suk M
11 Ludcinio Marengo A
Voorbeschouwing NEC - Go Ahead Eagles

NEC en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bjorn Kuipers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NEC en Go Ahead Eagles in de Eredivisie vond plaats op 14 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 1 keer wist de ploeg van NEC te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor NEC. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst Go Ahead Eagles 1
Gelijkspel 2
Totaal 3
Tags
NEC - Go Ahead Eagles Opstelling NEC Opstelling Go Ahead Eagles Live NEC - Go Ahead Eagles Live NEC - Go Ahead Eagles kijken NEC - Go Ahead Eagles kijken Live NEC - Go Ahead Eagles stream NEC - Go Ahead Eagles Fox Sports Nabeschouwing NEC - Go Ahead Eagles Uitslag NEC - Go Ahead Eagles Statistieken NEC - Go Ahead Eagles Eredivisie 2016/2017 NEC - Go Ahead Eagles wedden NEC - Go Ahead Eagles gokken NEC - Go Ahead Eagles Unibet